Less stuff, more meaning

Nå er våren rett rundt hjørnet og flere har allerede startet den store vårrengjøringen hjemme.

Rett før nyttår kjøpte jeg meg et nytt gulvteppe jeg har ønsket meg lenge. Jeg kjøpte det nytt og dyrt og bar det med meg på toget hjem til Oslo. Da jeg kom hjem og la det ned startet prosessen med å kvitte meg med det forrige som hadde blitt slitt. Jeg solgte det rimelig kjapt, og startet en stor ryddeprosess i leiligheten. Noen få dager og fem flytteesker senere har jeg minimert leiligheten min med så mye «rot» som ikke «sparks joy». Jeg har nøye gått gjennom alle skaper og skuffer og hyller og boder for å tømme.

Noe har jeg donert til flyktninger i Hellas, via noen fantastiske mennesker. Noe av det (over 20 ting!) har jeg solgt videre på @finn_no og @tise til andre som har mer glede av det enn meg. En del har jeg gitt bort, og resten står i boden og venter til minigjenbruksstasjonene åpner igjen så jeg kan kildesortere de. Men det aller viktigste er at jeg ikke har en eneste plan om å kjøpe noe nytt!

Jeg fikk definitivt inspirasjon fra @theminimalists sin nye dokumentar på netflix med #lessisnow. Planen fremover er å ha @pengesnakk sin challenge #selge100 i 2021, og allerede nå har jeg solgt 23 ting 👏🏻 og gitt bort 34 ting til venner og «gis bort» på finn.no.
Sjekk ut høydepunktene mine på instagram for å se bilder fra i fjor da jeg kvittet meg med 465 ting på 30 dager 🤘🏻


Og jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme. Når hjemmet vårt ikke er overfylt av unødvendige ting, klær som ikke passer og gaver man ikke egentlig liker, tror jeg man får mye mere indre ro.

For inspirasjon, sjekk ut:
@minimalist.norge
@minimalish.no
@minimalist_reisen
@minimal.forbruker
@theminimalistwardrobe
@minimalist.hippie
@nordic.minimalism

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s