Grønt hjem

Å leve miljøvennlig er ikke vanskelig, men overgangen kan fort virke en smule overveldende uten litt veiledning i starten. Man hører om folk som lever etisk, plastfritt, økologisk, giftfritt, bærekraftig og dyrevennlig, og tenker «oi, det der er fantastisk, men klarer jeg sånn?». Klart det! Ingen endrer livsstilen sin helt bare rett over natta, det tar tid. Man må begynne et sted, og sakte men sikkert sige inn i en hverdag med nye rutiner etterhvert som det blir riktig for en selv. For noen går det fortere enn andre.

Denne serien skal være til drahjelp for deg som ønsker å ta flere bærekraftige valg i hverdagen og bo i et miljøvennlig hjem. Her skal jeg ta for seg rom for rom i hjemmet, da det er ryddig og oversiktlig. I hvert kapittel (eller hvert rom), kommer en detaljert og oversiktlig liste med diverse tiltak du selv kan innføre i din egen hverdag om du vil.

Dette er ingen fasit på hva som er «riktig», og det er absolutt ikke alle som kan/vil/har mulighet til å innføre disse tiltakene i sin hverdag.

Allikevel kan dette være en guide for deg som er på jakt etter råd og løsninger som er bra for klima, miljø, natur, dyr, helse og mennesker. Noen av disse rådene kan også gi noen gode sideeffects som å spare penger, tjene penger, få det mer ryddig, bli mer sosial, få ro i kroppen, og god samvittighet!

Grønt hjem-serien skal ta for seg følgende:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s