Plastfrie Plaster

Finnes i fire forskjellige typer. Naturlig, med ALOE VERA, med AKTIVERT KULL, og med KOKOSOLJE.

Var du klar over at det finnes plastfrie plaster? Ikke jeg heller! Da jeg startet mitt søppelfrie eventyr og skulle eliminere plast fra alle aspekter i livet støtte jeg på ting som dette hele tiden. «Men plaster er jo plast? Det må vel bare være plast det da?» tenkte jeg for megselv. Heldigvis kom jeg over disse nyyyydelige og kjempegode økologiske plastfrie plastrene en dag!

PATCH Strips er laget av bambus – ja, til og med limet som gjør at plasteret henger faste er laget av bambus. Den sterile engangsemballasjen er av kompostbar cellulose og boksen plasterene kommer i er av papp. Disse er geniale og funskjonelle – og nedbrytbare!

Dette er økologiske plaster er laget for alle, så de er egnede for de med den mest følsomme huden. Laget med et mildt trykkfølsomt lim (PSA), sertifisert økoligisk bambusfiber og økoligisk bambus-limmasse. Plasterene er av bare naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbare og helt plastfrie! Alle plasterene fra Nutricare er THIMEROSAL-fri, MERTHIOLATE-fri – LATEX-fri- og veganske.

Disse kan du få kjøpt fysisk i butikk på Sunkost og kinsarvik naturkost, eller på nett hos beeorganic, levlogisk, SunneSaker, AgentM, beeco.
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s