Begynnelsen

Jeg er ikke en voksen.

Jeg er 22 år gammel og synes fremdeles det er skummelt å ringe for å bestille min egen legetime. Jeg elsker Disney-filmer, kan ikke svømme og er livredd edderkopper. Da jeg var 12 år mente jeg selv at jeg var en voksen. Jeg hadde hele roen, visste alt jeg behøvde å vite og var ikke redd for noen ting. Nå er jeg redd alt, vet ingenting og har i hvertfall ikke roen!

Jeg har lært at ingen egentlig er «voksne», slik jeg trodde. Vi er alle sammen en gjeng med stressa barn som sover for lite og betaler regninger. Det å bli voksen er å late som om du vet hva du driver med, mens du googler deg frem til ett svar.

Etter å ha bodd to år i hovedstaden, alene uten mamma, har jeg lært meg mye, men ikke i nærheten av alt. Jeg har klart meg på egenhånd, men også fått hjelp fra venner. Jeg har lært meg å skifte dekk, være rørlegger, lage mat, skifte lamper, gro planter, vaske klær, spare penger, tjene penger, betale regninger osv. Mest av alt har jeg lært å planlegge, faile, gå skikkelig på trynet, nesten gi opp, ta meg sammen igjen og begynne på nytt.

Det er det aller viktigste.

Heldigvis er jeg ikke alene om å ikke kunne alt. Derfor vil jeg dele alt jeg lærer her, med andre forvirra, unge voksne som kunne trengt noen tips og triks og life hacks. Jeg kommer til å dele økonomiske tips, miljøvennlige tips, oppskrifter, plante-hacks og hva enn jeg finner nyttig i min egen hverdag.

Gled deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s